Morgentræningsmiljøet i håndbold

Gå til Ajax Københavns website

Informationer om morgentræningsmiljøet i håndbold

Morgentræninger på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi foregår i samarbejde med en københavnsk klub, der stiller trænere og faciliter til rådighed - men det er stadig en Team Copenhagen-morgentræning. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel om du er medlem i klubben hvor morgentræningen foregår, eller kommer fra en anden klub. Det er heller ikke en forudsætning at du skifter klub. Det eneste der er afgørende er, at du har et tilstrækkeligt højt sportsligt niveau og at du er dedikeret til din udvikling som atlet.

Team Copenhagens morgentræningsmiljø i håndbold sker i samarbejde med Ajax København.

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om morgentræningsmiljøet.

Hvad er de vejledende sportslige kriterier for at blive en del af Team Copenhagen-morgentræningsmiljøet i håndbold? Vær opmærksom på, at man ikke er sikret optagelse, selvom man opfylder de vejledende kriterier. Optagelse beror på en helhedsvurdering.

 

Hvor foregår morgentræningen? 

Bavnehøj Arene eller Valbyhallen

Hvornår skal man være omklædt og klar til træning?

07:30 og slutter 09:00 - Vi tilpasser individuelt til elever, som har brug for at gå 10-15 minutter før

Hvem er trænerne?

  • Tor Mikkelsen - U19P træner
  • Rasmus Poulsen - kvindeligatræner
  • Matilde Nielsen - ligaspiller

Hvad er der fokus på i træningen?

En træning om ugen er ren fysisk en træning om ugen er med bold, hvor der fokuseres på individuelle kompetencer, herunder motorik

Hvad forventes der af TC-elever, der bliver en del af morgentræningsmiljøet i håndbold?

Vi forventer, at spillerne kommer motiveret for og værende nysgerrig på individuel udvikling også ned i de helt små detaljer, at de er selvstændige og er dygtige til at strukturere deres egen hverdag, eksempelvis i forbindelse med kampe, hvor de kommer sent hjem dagen før en morgentræning.

Hvad hvis man har en skade?

Vi vurderer hver enkelt spiller i forhold til skaden og aftaler forløbet. Det kan både være forventning om fremmøde eller helt at være undtaget
 

"Hej! Jeg hedder Tenna, og jeg har ansvaret for Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til tage kontakt til mig."
Tenna Bjerregaard Terney Uddannelseskonsulent