Uddannelsesinstitutioner Team Copenhagen Eliteidrætsakademi samarbejder med

Her på siden kan du se, hvilke uddannelsesinstitutioner Team Copenhagen Eliteidrætsakademi samarbejder med. Det er en forudsætning for at være TC-elev, at din ungdomsuddannelse foregår hos én af disse uddannelsespartnere - se hvilke nedenfor.

Det er meget vigtigt at huske, at selvom du bliver optaget på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi, skal du stadig optages på uddannelsesinstitutionen, hvilket kræver, at du lever op til skolernes minimumskrav for optagelse, og at du overholder ansøgningsfristen for ungdomsuddannelser 1. marts. Du skal altså både søge om optagelse på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi med deadline i januar og via Optagelse.dk senest 1. marts.

Alle vores uddannelsespartnere er forskellige - undersøg hvilken der passer bedst til dig

Alle uddannelsespartnere er forskellige og ordningerne for TC-elever er også forskellige. Nogle skoler tilbyder, at du kan vælge alle studieretninger, mens andre udbyder nogle specifikke studieretninger til TC-elever.

Derfor er det meget vigtigt, at du undersøger skolernes tilbud for TC-elever.

Vi anbefaler, at du læser på skolernes hjemmeside, deltager i deres informationsmøder eller kontakter dem direkte. Du finder direkte links til de forskellige skoler nedenfor.

Idrætsprofilskoler

Team Copenhagen samarbejder også med københavnske idrætsprofilskoler med talentklasser (folkeskoler). Det kræver ikke en sportslig godkendelse fra Team Copenhagen at blive optaget på disse. Du skal søge om optagelse direkte hos den pågældende skole.

Vil du vide mere, så kontakt vores uddannelseskonsulent under Kontakt.