Informationer om morgentræningsmiljøet i floorball

Morgentræninger på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi foregår i samarbejde med en københavnsk klub, der stiller trænere og faciliter til rådighed - men det er stadig en Team Copenhagen-morgentræning. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel om du er medlem i klubben hvor morgentræningen foregår, eller kommer fra en anden klub. Det er heller ikke en forudsætning at du skifter klub. Det eneste der er afgørende er, at du har et tilstrækkeligt højt sportsligt niveau og at du er dedikeret til din udvikling som atlet.

Team Copenhagens morgentræningsmiljø i floorball sker i samarbejde med Copenhagen Floorball Club og Vanløse Floorball.


Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om morgentræningsmiljøet.

Hvad er de vejledende sportslige kriterier for at blive en del af Team Copenhagen-morgentræningsmiljøet i Floorball? Vær opmærksom på, at man ikke er sikret optagelse, selvom man opfylder de vejledende kriterier. Optagelse beror på en helhedsvurdering.

Du skal på ansøgningstidspunktet være tilknyttet regionsholdet i din region og evt. være landsholdsaktuel eller opfylde Team Danmarks overordnede kriterier til sportslig godkendelse.

Du skal vedlægge en kort trænerudtalelse i ansøgningen, hvor din klubtræner vurderer dit udviklingspotentiale samt en kortsigtet ambitions- og handlingsplan for din floorball-karriere.Hvor foregår morgentræningen?
 

Valbyhallen
Julius Andersens Vej 1-3
2450 København SV

Hvornår skal man være omklædt og klar til træning?

Det forventes at man er klar at starte træningen kl 08:00. Er man forsinket, skal træneren have besked.

Hvem er træneren?

Johan Selander

Hvad er der fokus på i træningen?

Træningen er individuel og henholdsvis fysisk og teknisk præget. I morgentræningen er det muligt at arbejde med teknik fx i forhold til pasninger, skud, løbebaner etc. og få mere individuel feedback end det er muligt til holdtræning. I den fysiske træning har vi fokus på coretræning, accelleration, eksplosivitet og mobilitet. Alt med fokus på at blive en bedre floorballspiller. Morgentræningen er et supplement til din klubtræning.

Hvad forventes der af TC-elever, der bliver en del af morgentræningsmiljøet i floorball?

Vi har en klar forventning om, at TC-elever tager deres træning og udvikling seriøst og er motiveret til at deltage i morgentræning. Vi forventer en positiv attitude og at man bidrager til at træningen både er fysisk og teknisk udviklende og også er et godt sted at komme for alle spillere. 

For at være en del af Team Copenhagens morgentræningsmiljø for floorball, skal du være indstillet på at morgentræne to gange om ugen i det træningssetup, som stilles til rådighed i ordningen – ud over din almindelige træning – og deltage i relaterede kurser og møder.

Hvad hvis man har en skade?

Vi laver en individuel vurdering af din skade og din situation og laver en aftale om hvad der tjener dig bedst i din genoptræning.

Hvad hvis man kommer fra en anden klub end Copenhagen Floorball Club eller Vanløse Floorball? Er der dialog med min egen klubtræner om hvad vi laver?

Det vil vi gerne starte på. Vi forestiller os at der er dialog mellem vores morgentrænerteam og de pågældende klubtrænere - både i egen klub og i samarbejdsklubber. Det handler om at orientere om træningen, at kende til spillerens kontekst og de krav der stilles i klubben. Det er også vigtigt at kunne have en fælles kommunikation om perioder med stort pres og f.eks. samarbejde i hvordan en skadeperiode bedst.

Foto: Jakob Carlsen

"Hej! Jeg hedder Tenna, og jeg har ansvaret for Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til tage kontakt til mig."
Tenna Bjerregaard Terney Uddannelseskonsulent