Fægtning

Som fægter i Team Copenhagens Eliteidrætsakademi bliver du en del af et udviklende elitemiljø. Træningen foregår i Frederiksberghallerne.

Gå til Fægteklubben Trekantens website

Informationer om morgentræningsmiljøet i fægtning

Morgentræninger på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi foregår i samarbejde med en københavnsk klub, der stiller trænere og faciliter til rådighed - men det er stadig en Team Copenhagen-morgentræning. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel om du er medlem i klubben hvor morgentræningen foregår, eller kommer fra en anden klub. Det er heller ikke en forudsætning at du skifter klub. Det eneste der er afgørende er, at du har et tilstrækkeligt højt sportsligt niveau og at du er dedikeret til din udvikling som atlet.

Team Copenhagens morgentræningsmiljø i fægtning sker i samarbejde med Fægteklubben Trekanten.

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om morgentræningsmiljøet.

Hvad er de vejledende sportslige kriterier for at blive en del af Team Copenhagen-morgentræningsmiljøet i fægtning? Vær opmærksom på, at man ikke er sikret optagelse, selvom man opfylder de vejledende kriterier. Optagelse beror på en helhedsvurdering.

Ansøgere skal være på DFFs bruttolandshold. Deltage i EFC CC stævner og/eller junior WC, DFF træningslejre og være motiveret for at udvikle sig som atlet.

Hvor foregår morgentræningen?
 

Frederiksberghallerne (hal 3)
Jens Jessensvej 20
2000 Frederiksberg

Hvornår skal man være omklædt og klar til træning?

Det forventes at man er klar at starte træningen kl 08:00. Er man forsinket, skal træneren have besked.

Hvem er trænerne?

Malte Trier Mørch, cheftræner i Fægteklubben Trekanten og landstræner. 

Sarah Larsen, landsholdsfægter i kårde og under uddannelse som fysioterapeut.

 

Hvad er der fokus på i træningen?

Tirsdagstræningerne har fokus på mellemgulvstræning og skadesforebyggelse. Torsdagstræningerne har fokus på anaerob udholdenhed, plyometrisk træning og skadesforbyggelse.

Hvad forventes der af TC-elever, der bliver en del af morgentræningsmiljøet i fægtning?


Hvad hvis man har en skade?

Skadede udøvere møder op til morgentræning i det omfang det er muligt, hvor man f.eks. kan lave sin genoptræning.

Hvad er forventningen til kommende TC-elever?

Vi har en klar forventning om at deltageren er klar på en morgentræning, der til tider kan være krævende og at deltagerne er motiveret for at komme i bedre form. Det er også vigtigt, at deltagerne kommer med en positiv tilgang til morgentræningen, og hjælper med at gøre træningerne sjove, udfordrende og motiverende for alle.

 

"Hej! Jeg hedder Tenna, og jeg har ansvaret for Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til tage kontakt til mig."
Tenna Bjerregaard Terney Uddannelseskonsulent