Bordtennis

Igennem de tre år på Eliteidrætsakademiets bordtennislinje kommer du til at gennemføre en veltilrettelagt og målrettet træning i et af landets bedste bordtenniselitemiljøer. Vi vil hjælpe dig med at nå længere i din bordtenniskarriere. Vi vil skabe forudsætningerne for, at du kan nå det danske junioreliteniveau, og på længere sigt senior- og internationalt eliteniveau.

Gå til Københavns Bordtennisklubs website

Informationer om morgentræningsmiljøet i bordtennis

Morgentræninger på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi foregår i samarbejde med en københavnsk klub, der stiller trænere og faciliter til rådighed - men det er stadig en Team Copenhagen-morgentræning. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel om du er medlem i klubben hvor morgentræningen foregår, eller kommer fra en anden klub. Det er heller ikke en forudsætning at du skifter klub. Det eneste der er afgørende er, at du har et tilstrækkeligt højt sportsligt niveau og at du er dedikeret til din udvikling som atlet.

Team Copenhagens morgentræningsmiljø i bordtennis sker i samarbejde med CPH Bordtennis.

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om morgentræningsmiljøet.

Hvad er de vejledende sportslige kriterier for at blive en del af Team Copenhagen-morgentræningsmiljøet i bordtennis? Vær opmærksom på, at man ikke er sikret optagelse, selvom man opfylder de vejledende kriterier. Optagelse beror på en helhedsvurdering.

Følgende vurderingsparathed anvendes: - Træningsparathed (nuværende træningsmængde sammenholdt med forventet træningsmængde efter optagelse) - Generel refleksion ift. indsats, udvikling og målsætning - Trin 4 på BTDK's færdighedstrappe med særligt fokus på grundteknik og mentalitet Ved tvivl samtale med kandidat og træner.

Hvor foregår morgentræningen?
 

Brønshøj Bordtennis lokaler i Grøndals Multicenter
Hvidkildevej 64
2400 København NV

Hvornår skal man være omklædt og klar til træning?
07:30

træningen slutter 09:00

Hvem er træneren?


Kim Nylander, cheftræner i CPH Bordtennis

 

Hvad er der fokus på i træningen?

Holdtræning med individuelle elementer, fokus på teknisk og fysisk udvikling.

Hvad forventes der af TC-elever, der bliver en del af morgentræningsmiljøet i bordtennis?

Vi har en klar forventning om stabilt fremmøde, at man tager sin udvikling alvorligt samt at man bidrager med at gøre hinanden bedre.

Hvad hvis man har en skade?

Skadede udøvere møder op til morgentræning i det omfang det er muligt, hvor man f.eks. kan lave sin genoptræning.

Hvad er forventningen til kommende TC-elever?

Vi har en klar forventning om at deltageren er klar på en morgentræning, der til tider kan være krævende og at deltagerne er motiveret for at komme i bedre form. Det er også vigtigt, at deltagerne kommer med en positiv tilgang til morgentræningen, og hjælper med at gøre træningerne sjove, udfordrende og motiverende for alle.

 

"Hej! Jeg hedder Tenna, og jeg har ansvaret for Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til tage kontakt til mig."
Tenna Bjerregaard Terney Uddannelseskonsulent