SKILL SCHOOL

Team Copenhagens samarbejdsklubber spreder sig på en meget bred pallette af forskellige idrætsgrene – lige fra judo til kunstskøjteløb og fra håndbold til klatring. Vores samarbejdsklubber har imidlertid det til fælles, at det er eliteklubber med hamrende dygtige udøvere, super kompetente trænere og dedikerede frivillige. Denne dygtighed vil vi gerne vise frem til interesserede via vores platforme. ”Skill School” er en videoserie, hvor vi i Team Copenhagen stiller skarpt på en detalje fra en idrætsgren. Detaljen udføres af en eliteudøver fra én af vores samarbejdsklubber. Dygtige udøvere er kendetegnet ved, at de får ting til at se enkle ud. Med ”Skill School” vil vi gå tættere på, for derved at understrege, at det altså tager mere end en idrætsgren. Det vækker anerkendelse og fascination af udøvernes og vores samarbejdsklubbers arbejde – præcis, som de fortjener.

NYT AFSNIT AF TEAM COPENHAGEN SKILL SCHOOL: Afsnit IV | Udspring, halvanden-molberg-hoftebøjet

I niende episode af Team Copenhagen Skill School viser Laura Venetia Valore fra Hovedstadens Svømmeklub os springet: "halvanden-molberg hoftebøjet". I foråret '21 var Laura til EM, som den første danske kvindelige udspringer i 30 år!

Så hun ved altså, hvad hun laver - og det er smukt at se på.

Afsnit VIII | Bordtennis - "Loop igen"

I dette ottende afsnit af Team Copenhagen Skill School ser vi nærmere på bordtennis. 🏓🏓

Se Ida Schøsler fra Københavns Bordtennisklub demonstrere en "loop igen", og hør cheftræner Kim Nylander forklare, hvordan man med dette slag vender forsvar til angreb, ved at ramme bolden fra siden og give en overskruet bold sideskru.

Afsnit VII - Sportsdans

Replaced due migration

Afsnit VI - Klatring (OL-edition)

Vi har besøgt Primula Aalund og Daniel Rowoldt fra Dansk Bjerg- og Klatreklub i Blocs and Walls på Refshaleøen. Sammen med deres træner Mads Wied, vil de vise os hvordan klatring kommer til at foregå til OL i Tokyo 2020.

Afsnit V - Basketball: Spin Dribble

I femte udgave af Skill School er vi taget til Nørrebro hvor Stevnsgade Basketball holder til. U16-landsholdsspilleren Marvin Brumfield viser, hvordan ændring af fart og retning bliver brugt til at komme fri af sin modstander.

Afsnit IV - Volley: Angreb og smashtilløb

I denne fjerde episode af Team Copenhagen Skill School er vi taget til Amager Volleyball Klub. Her demonstrerer den unge og talentfulde DU18-spiller, Hilde Andersen, et smashtilløb og angreb. Tak til kynddig hjælp fra AVKs udviklingstræner, Martin Rønn Spangen.

Afsnit III - Fægtning: Angreb, parade, ripostering i ryggen

I tredje afsnit af Skill School ser vi nærmere på fægtning. I videoen ser vi Kolja Dahlin og Malte Trier Mørch demonstrerer hvordan en typisk fægtesekvens kan se ud. Både Kolja og Malte er tilknyttet Fægteklubben Trekanten på Østerbro. Kolja er fægter og Malte er cheftræner og derudover også ansvarlig for det danske fleuretlandshold.

Afsnit II - JUDO: "SODE-TSURI-KOMI-GOSHI"

I anden episode af Skill School viser Jonas Czajkowski håndkastet "SODE-TSURI-KOMI-GOSHI". Træner fra Brønshøj Judo Club, Frederik Agertoft, forklarer kastet og hvad Jonas gør.

Afsnit I - JUDO: "HARAI-GOSHI"

I denne første udgave af Skill School viser Mathias Madsen judokastet "Harai-Goshi". Træner fra Brønshøj Judo Club, Frederik Agertoft, forklarer kastet og hvad Mathias gør.