Rådgivning

I vores sekretariat sidder fem medarbejdere med hver deres speciale. Vores samarbejdsklubber kan til enhver tid rette henvendelse og få rådgivning og faglig sparring.

Talentudvikling og eliteidræt
Talentudvikling og understøttelse af dette er hjertet af vores virke. Det er muligt for klubber at søge rådgivning om og økonomisk støtte til tiltag, der løfter klubbens talentudviklingsmiljø, ligesom det også er muligt at få sparring og støtte til klubbens elitearbejde – og overgangen derimellem.

Inden dette er det dog vigtigt at få kortlagt forudsætninger og perspektiver for et evt. samarbejde, så I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I mener, der er talent- og/eller elitepotentiale i jeres klub.

I dialogen vil vi – udover at afdække det sportslige potentiale i klubben – også fokusere på den organisatoriske udvikling af klubben, da de rette kompetencer og ressourcer i klubbens ledelse er afgørende, hvis de sportslige ambitioner skal opfyldes.

Kommunikation
Har I brug for rådgivning om, hvordan I som idrætsklub bedst muligt kommunikerer til jeres medlemmer, jeres samarbejdspartnere og jeres omverden, så hjælper vi gerne med det. Vi rådgiver om brug af platforme, valg af virkemidler, målgrupper og meget mere – samt om både den gode historie og krisekommunikation.

Uddannelse
Hos Team Copenhagen har vi et tæt samarbejde med en række uddannelsesinstitutioner. Vi kan derfor rådgive om, hvordan man som talent og eliteatlet får den bedst mulige sammenhæng mellem uddannelse og idræt på højt niveau.

 

Kontakt os