Velkommen til Team Copenhagens nye uddannelseskonsulent Anders Tranberg Andreasen

Team Copenhagen har fundet sin nye uddannelseskonsulent.

Efter at have afholdt ansættelsessamtaler medio april, kan Team Copenhagen nu præsentere Anders Tranberg Andreasen som ny uddannelseskonsulent. Ansættelsesudvalget, bestående af direktør Leif Chr. Mikkelsen og specialkonsulent Jeppe Haugaard, ser med stor forventning frem til samarbejdet, og er glade for tilgangen af en stor kapacitet.

- »I forbindelse med ansættelsen af vores nye uddannelseskonsulent har Team Copenhagen stået i den privilegerede situation, at vi med over 100 ansøgere stod med et meget stærkt felt af højt kvalificerede kandidater. Vi er dog sikre på, at vi i Anders har fundet det helt rigtige match, og at den fortsatte udvikling af Team Copenhagen Eliteidrætsakademi er i trygge og yderst kompetente hænder«, siger direktør Leif Chr. Mikkelsen

Anders Tranberg Andreasener cand. scient. i human fysiologi og idræt fra Københavns Universitet, og kommer fra en stilling som talent- og elitekoordinator hos Dansk Forening for Rosport og Danmarks Rocenter, hvor han har arbejdet med danske rotalenter siden 2012.

»Med tilgangen af Anders får Team Copenhagen en uddannelseskonsulent, der både har en stærk idrætsfaglig uddannelsesbaggrund, samt stor erfaring fra talentarbejde i et specialforbund, der kontinuerligt leverer resultater på højeste internationale niveau. Det er også stor gevinst for Team Copenhagen, at Anders har stort kendskab fra talentarbejde i netop en individuel idrætsgren,« supplerer specialkonsulent Jeppe Haugaard

 

Anders Tranberg Andreasen ser frem til at trække i arbejdstøjet, og til at møde sine nye kollegaer og samarbejdspartnere.


»Jeg glæder mig først og fremmest til at møde Team Copenhagens store persongalleri af samarbejdspartnere både blandt eliteklubberne og uddannelsesinstitutionerne. I min tid hos Dansk Forening for Rosport og Danmarks Rocenter har jeg samarbejdet med Team Copenhagen, og jeg har et rigtig godt indtryk af organisationen. Jeg har oplevet, hvor vigtig en samarbejds- og sparringspartner Team Copenhagen er for Københavnsk eliteroning. Nu glæder jeg mig til at sidde på den anden side af bordet, og bidrage til den fortsatte udvikling af rammerne for københavnske eliteidrætstalenter som uddannelseskonsulent for Team Copenhagen«, siger Anders Tranberg Andreasen.


Anders Tranberg Andreasen har første arbejdsdag 1. juni 2021.