"Klubben betyder sindssygt meget for mig"

Helt sensationelt, har hele ni roere fra Danske Studenters Roklub kvalificeret sig til OL i Paris. 

Team Copenhagen er stolte af det lange samarbejde, vi har haft med Danske Studenters Roklub omkring deres talent- og eliteindsatser.

Vi var derfor mødt op til fejringsreception i klubben, hvor vi fik en lille snak med Lærke Rasmussen (W2-), der skal til OL for 3. gang, og Nanna Vigild (W8+), som er OL-debutant.

Begge er de ikke blege for at sætte ord på, hvor meget klubbens opbakning har betydet for, hvor de er i dag;

- Klubben betyder sindssygt meget for mig. Jeg startede med at ro hernede for 14 år siden, og har brugt sindssygt mange timer hernede. Hele den opbakning, jeg møder her når jeg er nede at træne er bare super dejlig, siger Lærke, og fortsætter;

- DSR har virkelig en stor andel i, at jeg har været til OL tre gange, og at jeg har roet så længe, som jeg har.

 

Spørg dig selv: Hvad har jeg lært?

Både Lærke og Nanna glæder sig til oplevelsen af at være til et OL - at sidde til start til OL, hele stemningen og det at være en del af "OL-klubben". Vi spurgte dem, om de ville give deres bedst råd til unge københavnske talenter, der drømmer om at klare den helt til OL, som de har.

- Hvis man hele tiden spørger sig selv: Hvad har jeg lært? - uanset om det går godt eller dårligt, så har man altid noget med sig. Så er det en del af processen, man er altid på vej. Man bliver en lille smule uovervindelig, fordi man altid har lært noget af en situation, slutter Nanna.

Team Copenhagen ønsker et kæmpe stort tillykke til Danske Studenters Roklub og alle OL-deltagerne:

OL-debutanterne Astrid Steenberg (W4-), Nikoline Laidlaw (W8+), Nanna Vigild (W8+), Sophie Oestergaard (W8+), Karen Mortensen (W8+) og Sofie Vikkelsøe (W8+) - samt til de mere garvede OL-deltagere Lærke Rasmussen (W2-), Sverri Nielsen (M1x) og René Holten Poulsen (K1 1000m).

Se hele interviewet med Nanna og Lærke herunder.