Om morgentræningen: Kunstskøjteløb

Morgentræninger på Team Copenhagen Eliteidrætsakademi foregår i samarbejde med en københavnsk klub, der stiller trænere og faciliter til rådighed - men det er stadig en Team Copenhagen-morgentræning. Det betyder, at det ikke gør nogen forskel om du er medlem i klubben hvor morgentræningen foregår, eller kommer fra en anden klub. Det er heller ikke en forudsætning at du skifter klub. Det eneste der er afgørende er, at du har et tilstrækkeligt højt sportsligt niveau og at du er dedikeret til din udvikling som atlet.

Team Copenhagens morgentræningsmiljø i kunstskøjteløb sker i samarbejde med Skøjteklub København.

Nedenfor kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål om morgentræningsmiljøet.

Hvad er de vejledende sportslige kriterier for at blive en del af Team Copenhagen-morgentræningsmiljøet i kunstskøjteløb? Vær opmærksom på, at man ikke er sikret optagelse, selvom man opfylder de vejledende kriterier. Optagelse beror på en helhedsvurdering.

  • Som udgangspunkt skal du være aktivt konkurrerende i minimum K3-række, men der kigges også på træningsparathed, refleksion over egen indsats og udviklingspotentiale

Hvor foregår morgentræningen? 

Østerbro Skøjtehal

Hvornår skal du være omklædt og klar til træning?

Det forventes at du er klar at starte træningen kl. 8.00. Er du forsinket, skal træneren have besked. Træningen slutter klokken kl. 9.00.

Hvem er trænerne?

Michael Felding

Hvad er der fokus på i træningen?

Der lægges fokus på mange af de ting der ikke er så meget tid til at hånd dybden med til klubtræning. Fx grundløb, udtryk til musik, coaching, styrketræning, psykologi, regel/ idrætsteori

Hvad hvis du har en skade?

Skadede udøvere møder op til morgentræning i det omfang det er muligt, hvor du fx kan lave din genoptræning.

Hvis jeg kommer fra en anden klub en Skøjteklub København, er der så dialog med min klubtræner?

Ja - der er løbende dialog både over mail i form af månedlige rapporter og regelmæssig dialog enten over telefon eller in person.