Tværgående morgentræningsmiljøer med fokus på fysisk træning

Hvis du er dygtig til din sport, men ikke dyrker én af de sportsgrene hvor vi har et morgentræningsmiljø, så tilbyder Team Copenhagen Eliteidrætsakademi tværgående morgentræningsmiljøer med fokus på fysisk træning. 


 

Fysisk træning hænger uløseligt sammen med livet som eliteidrætsudøver

Et tværgående morgentræningsmiljø betyder konkret, at flere forskellige udøvere, fra flere forskellige sportsgrene laver fysisk morgentræning sammen med en træner. Noget af træningen er fælles, og noget er tilpasset til dig og din sportsgren, og den plan du har med din klubtræner.

Fysisk træning hænger uløseligt sammen med livet som eliteidrætsudøver, og kan forbedre både præstation, restitution og din evne til at komme tilbage efter skader. Derfor er fysisk træning en rigtig god idé for alle, der har sportslige ambitioner, hvad enten du er karatekæmper, amerikansk fodboldspiller, racerkører eller noget helt fjerde.

Der tilbydes morgentræning i Grøndals MultiCenter (GMC) eller Ørestad Gymnasium

De to tværgående morgentræningsmiljøer foregår i henholdsvis Grøndals MultiCenter i Nordvest og på Ørestad Gymnasium.

Morgentræning i GMC foregår Brønshøj Judo Clubs lokaler og træneren er Rikke Berg. 

 

Morgentræning på Ørestads Gymnasium foregår i gymnasiets fintess-faciliteter og trænes af Malte Simon Skaarup. 

 

Optagelseskriterier for "andre sportsgrene"

Der er ingen fastlagte kriterier. Ved tvivl om niveauet, vil du som ansøger inviteres til samtale. Yderligere referencer indhentes hvis nødvendigt. Det betyder at vi f.eks. taler med din klub og/eller dit forbund. Hvis du er i tvivl om du har tilstrækkeligt højt sportsligt niveau, så tag endelig kontakt til os.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT VI KUN OPTAGER UDØVERE FRA DIF-ORGANISEREDE SPORTSGRENE. SPØRG DIN EVENTUELT DIN TRÆNER ELLER KLUB, ELLER RING TIL OS, HVIS DU ER I TVIVL OM DIN SPORTSGREN ER DET.

"Hej! Jeg hedder Tenna, og jeg har ansvaret for Team Copenhagen Eliteidrætsakademi. Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til tage kontakt til mig."
Tenna Bjerregaard Terney Uddannelseskonsulent